donderdag 6 november 2014

Nieuwe documentaire met KeizerPuna.nl brengt documentaire en soundtrack uit

Hiphopplatform Puna.nl primeurt op het Rotterdam Beats festival de documentaire ‘Vanaf Nu’. In de film staan de levens en carrieres van rappers Akwasi, Keizer en Jiggy Dje centraal. Na de première verschijnt de ‘hiphophop docu van het jaar’, op 30 november om 21.00 uur op televisie bij jongerenzender Xite.
Ter promotie van de film brengt Puna samen met Top Notch een soundtrack uit. Op de compilatie staan exclusieve tracks van onder meer Great Minds, Jayh, Kraantje Pappie, Keizer en Zwart Licht. 

‘Vanaf Nu’
‘Vanaf Nu’ is de eerste lange documentaire door Puna. De film volgt de levens en carrieres van Akwasi, Keizer en Jiggy Dje, die ieder in een verschillende fase van hun carrière staan. In ‘Vanaf Nu’ komen naast deze drie hoofdpersonen ook andere prominente figuren uit de muziekwereld aan het woord waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Giel Beelen, Kees de Koning, Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg en Rico & Sticks. 

Puna volgde de artiesten twee jaar lang in samenwerking met Giancarlo Sanchez, Michael Middelkoop (voormalig Damsceaux Producties) en regisseur Bart van den Aardweg. De eerste vertoning van ‘Vanaf Nu’ is tijdens Rotterdam Beats op 15 november. 

Op zondag 30 november wordt de film ‘Vanaf Nu’ voor het eerst voor het grote publiek vertoond bij muziekzender Xite. 

Puna.nl
Puna werd in 2006 opgericht en is al ruim vijf jaar het grootste en best bekeken online hiphop platform van Nederland. Wat begon als een blog is inmiddels een platform gespecialiseerd in eigen videoproducties, reportages en mini docu’s. 'Vanaf Nu' is de eerste lange documentaire en een eerste stap richting het maken van televisiewaardige lange producties.

Puna.nl presenteert Vanaf Nu, Documentaire (47 min.)
TV uitzending: 30 november 2014, 21.00 uur, Xite (Ziggo Digital 23, UPC Digital 23)